Klaus Fejer

Marketingkonsulent, SoMe rådgiver og grafisk designer.

Med en baggrund i reklamebranchen, hvor jeg har arbejdet en årrække i et digitalt reklamebureau med ansvar for det grafiske arbejde og som projektleder på en lang række projekter i forskellige størrelser. Jeg er udlært mediegrafiker (grafisk designer) i 2015, hvilket betyder jeg har et dybdegående kendskab til det tekniske i tryksager.

Jeg er bosiddende i det nordlige Aarhus og har kontor i Aarhus C, hvor jeg sidder til dagligt og arbejder som freelancer for egne kunder og som underleverandør for reklame- og kommunikationsbureauer. Her arbejder jeg primært med marketing, Sociale medier, digitale opgaver og grafisk design.

— Kreativ
— Målrettet
— Struktureret
— Selvstændig
— Grundig
— Ansvarsbevidst

— Humoristisk
— Udadvendt
— Positiv
— Åben og social
— Natur- og familiemenneske